14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

L’Exposició INDI 2020 al Museu de la Mediterrània: emocions i colors

Es pot visitar l’exposició de franc fins al 30 de juny

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Museu de la Mediterrània va reprendre ahir la seva programació d’art contemporani a l’Espai Montgrí després del cessament a causa de la crisi de la covid19. La primera activitat és l’obertura de l’exposició de l’INDI 2020, projecte coordinat per Cultural Rizoma, amb el suport de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. L’exposició es podrà visitar de manera gratuïta fins al 30 de juny.

El projecte INDI és un laboratori d’experimentació, creació i producció vinculat al pensament i a la pràctica artística contemporània dels joves. L’exposició mostra el resultat de la recerca artística duta a terme per quatre alumnes de l’Institut Montgrí de Torroella de Montgrí.

La temàtica del treball, formulada amb una pregunta, ha estat triat pel el grup INDI a partir de propostes fetes pels mateixos alumnes. Entre les setanta-dues que van enviar a Instagram es va escollir Tenen color les vivències, emocions i sentiments?

A partir d’aquesta pregunta, la tasca dels participant va ser, doncs, explorar el món de les seves emocions i de les seves vivències i relacionar-hi un color. Van assistir a diverses sessions de treball, la majoria de manera virtual, per anar creant les seves obres, plasmades en diversos formats com ara dibuix, pintura, fotografia o vídeo. Es poden veure a l’exposició les obres de Wael Alboulfarah, Mariam Ben Youssef i Nohaila i Rayhana Bitit.

A més de l’exposició al Museu de la Mediterrània, es pot mirar les obres al blog del projecte, al canal de YouTube del Museu de la Mediterrània i a l’espai digital de la Capella de Sant Antoni.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -