12.6 C
Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

S’organitza una taula rodona en motiu del Dia de l’Orgull LGBTI al Baix Empordà

A la taula es va parlar, per exemple, de polítiques de visibilitat, o de quines coses serien necessàries que l'administració fes, i també les diverses reivindicacions i campanyes i les diferències entre elles, segons si són de ciutat o de poble.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

En motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, diverses entitats i associacions van organitzar una taula rodona per parlar sobre com és viure per a les persones LGBTI al món rural, i més concretament, al Baix Empordà, així com exposar què té de positiu i quines mancances hi detecten.

Així doncs, la van integrar els Serveis d’Atenció Integral LGBTI del Baix Empordà i Igualtat de Platja d’Aro, diferents administracions (SAIs), l’Associació LGBTI Emporderats (entitat LGBTI de la comarca), l’entitat Lo Relacional i una persona trans a títol individual.

A la taula es va parlar, per exemple, de polítiques de visibilitat, o de quines coses serien necessàries que l’administració fes, i també les diverses reivindicacions i campanyes i les diferències entre elles, segons si són de ciutat o de poble.

Pel que fa al Baix Empordà, la Dessi, de l’Entitat Lo Relacional va explicar que a la comarca hi falta moviment social.

Per part de l’associacio Emporderats, en Manel, integrant de l’associació, va explicar la seva opinó sobre les campanyes que es fan i on cal ser més insistents.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -