11.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Dos detinguts per presumpte delicte de furt a un supermercat de La Bisbal d’Empordà

El valor dels productes superaven els 400€ i les dues persones van quedar posades a disposició judicial.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dos homes van ser detinguts dissabte per presumpte delicte de furt a l’interior del supermercat Maxi Dia del C/Aigüeta de La Bisbal d’Empordà. Ambdues persones tenen nombrosos antecedents policials.

Els agents van rebre l’avís per part de Mossos d’Esquadra que en aquells moments no disposaven de patrulles, per adreçar-se a la zona, la treballadora del supermercat els hi havia informat que un home volia sortir del supermercat amb un carro de la compra ple de productes que no havia pagat, posteriorment els agents es van adreçar al lloc i van veure un home que sortia corrents de la zona en sentit Benzinera Galp, situada als voltants del supermercat. Els agents van poder interceptar-lo quan es disposava a entrar a l’interior d’un vehicle on l’esperava un altre home, per iniciar la fugida del lloc.

Posteriorment es va comprovar que el valor dels productes superaven els 400€, les dues persones van quedar detingudes i posades a disposició judicial.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -