14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Aturen una convocatòria de Party Boats a Palafrugell

A través de les xarxes socials es van identificar les convocatòries per concentrar un alt número d’embarcacions en diverses cales del municipi per fer-hi festes.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Una actuació preventiva de la Guàrdia Civil, dels Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Palafrugell, ha evitat aquest cap de setmana a la Costa Brava una nova convocatòria de concentracions conegudes com a Party Boats en diverses cales del litoral gironí.  Aquest tipus d’esdeveniments consisteixen en un aplec embarcacions uns metres dins el mar durant el qual les persones que hi participen consumeixen i comparteixen begudes alcohòliques.

Arran d’un rastreig de la Policia Municipal de Palafrugell a les xarxes amb el qual es van identificar les convocatòries i les persones que  podien ser responsables d’una crida per concentrar un alt número d’embarcacions en diverses cales del municipi, la Guàrdia Civil es va fer present a les zones conegudes com el Golfet i Aiguablava per provocar un efecte dissuasiu i garantir la seguretat davant els riscos encara latents de la crisi sanitària causada pel Covid-19.

Aquestes Party Boats van saltar a la llum pública l’estiu passat arran d’una concentració convocada a través de les xarxes socials a les àrees de la Cala Massoni i la Banyera de la Russa, al municipi de Palafrugell, que van suposar un delicte mediambiental en una àrea protegida.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -