19.3 C
Pals
Dijous, 9 maig 2024
- Publicitat -

Èxit del ‘Guíxols Flors’ en la seva 68ª edició

Aquest any, adaptant-se a la situació sanitària, l’emplaçament de la mostra s’ha desplaçat als Safaretjos del Puig. En total, durant dissabte i diumenge,  van assistir 750 persones a la mostra presencial. I la versió online, estrenada l'any passat en ple confinament domiciliari, també ha tingut un gran èxit de participació.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest passat cap de setmana Sant Feliu de Guíxols ha celebrat una nova edició del ‘Guíxols Flors’, amb un gran èxit tant de participants com de visitants. Parlem d’una de les mostres de plantes i flors més antiga de Catalunya, que ja és tot un referent de la localitat, i que enguany arribava a la seva 68ª edició. L’event proposava un cop més el ‘Concurs Exposició de Plantes i Flors’, del qual podeu consultar tots els guanyadors fent clic aquí. Aquest any, adaptant-se a la situació sanitària, l’emplaçament de la mostra s’ha desplaçat als Safaretjos del Puig. En total, durant dissabte i diumenge,  van assistir 750 persones a la mostra presencial. I pel què fa als participants, en la versió presencial hi van concórrer 32, que van concursar en 7 categories diferents. Pel que fa a la versió online titulada ‘At Home’, s’hi van enviar 65 imatges per mail i whatsapp i es van pujar un centenar d’imatges a les xarxes socials que van participar en 5 categories diferents. La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, es mostrava molt satisfeta de poder recuperar l’exposició de flors  de manera presencial, recordant que els safaretjos són un lloc molt emblemàtic de la ciutat, que s’obre molt poques vegades l’any, i per tant ha estat una molt bona ocasió de visitar-los. També va destacar el fet que s’hagi mantingut el ‘Guíxols Flors At Home’, modalitat que es va estrenar l’any passat degut al confinament domiciliari i que va ser tot un èxit. Sobre el canvi de lloc d’aquesta edició, la regidora explicava que ha significat una oportunitat de poder utilitzar diferents espais de Sant Feliu, sempre respectant i seguint totes les mesures sanitàries. Com a reflexió, Núria Cucharero assegurava que la voluntat ha de ser sempre la d’intentar realitzar una activitat d’aquestes característiques -per la importància que té per a la vila- però òbviament adaptant-se a les circumstàncies.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La sequera, el litoral, la gestió de residus i el Macroparc Eòlic marquen el debat dels candidats a les llistes de Girona pel 12...

Al debat hi han participat el número 2 de lca candidatura del Partit Popular, Daniel Ruiz (PP); el número 3 de la candidatura de Comuns Sumar per Girona, Jordi Lloveras (Comuns Sumar); també de la segona candidata de la Candidatura d'Unitat Popular - Defensem la Terra, Montserrat Vinyets (CUP); la candidata número 5 de Junts+Carles Puigdemont per Catalunya, Maite Selva (Junts + Carles Puigdemont per Catalunya); la candidata 3 d'Esquerra Republicana per Girona, Anna Torrentà (ERC); i la candidata 3 del Partit Socialista de Catalunya per Girona, Mònica Rios.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -