20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Èxit del ‘Guíxols Flors’ en la seva 68ª edició

Aquest any, adaptant-se a la situació sanitària, l’emplaçament de la mostra s’ha desplaçat als Safaretjos del Puig. En total, durant dissabte i diumenge,  van assistir 750 persones a la mostra presencial. I la versió online, estrenada l'any passat en ple confinament domiciliari, també ha tingut un gran èxit de participació.

El més llegit

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

Aquest passat cap de setmana Sant Feliu de Guíxols ha celebrat una nova edició del ‘Guíxols Flors’, amb un gran èxit tant de participants com de visitants. Parlem d’una de les mostres de plantes i flors més antiga de Catalunya, que ja és tot un referent de la localitat, i que enguany arribava a la seva 68ª edició. L’event proposava un cop més el ‘Concurs Exposició de Plantes i Flors’, del qual podeu consultar tots els guanyadors fent clic aquí. Aquest any, adaptant-se a la situació sanitària, l’emplaçament de la mostra s’ha desplaçat als Safaretjos del Puig. En total, durant dissabte i diumenge,  van assistir 750 persones a la mostra presencial. I pel què fa als participants, en la versió presencial hi van concórrer 32, que van concursar en 7 categories diferents. Pel que fa a la versió online titulada ‘At Home’, s’hi van enviar 65 imatges per mail i whatsapp i es van pujar un centenar d’imatges a les xarxes socials que van participar en 5 categories diferents. La regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, es mostrava molt satisfeta de poder recuperar l’exposició de flors  de manera presencial, recordant que els safaretjos són un lloc molt emblemàtic de la ciutat, que s’obre molt poques vegades l’any, i per tant ha estat una molt bona ocasió de visitar-los. També va destacar el fet que s’hagi mantingut el ‘Guíxols Flors At Home’, modalitat que es va estrenar l’any passat degut al confinament domiciliari i que va ser tot un èxit. Sobre el canvi de lloc d’aquesta edició, la regidora explicava que ha significat una oportunitat de poder utilitzar diferents espais de Sant Feliu, sempre respectant i seguint totes les mesures sanitàries. Com a reflexió, Núria Cucharero assegurava que la voluntat ha de ser sempre la d’intentar realitzar una activitat d’aquestes característiques -per la importància que té per a la vila- però òbviament adaptant-se a les circumstàncies.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -