14.5 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Més d’una tona de residus recollits al ‘Let’s clean up’ de Palafrugell

La vintena de voluntaris participants van recollir un total de 1.231 kg de residus, principalment envasos de plàstic i vidre, però també ferralla, pneumàtics o restes de runa i ceràmica. Els residus recollits es van dipositar a la Deixalleria municipal.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal com informa l’Ajuntament de Palafrugell, aquest dissabte 8 de maig es va celebrar al municipi la jornada del ‘Let’s Clean Up’ de neteja del medi natural. L’activitat de neteja es va centrar en dos abocaments de residus de la zona del paratge de Farena, on durant anys s’hi havien anat acumulant residus. La vintena de voluntaris participants van recollir un total de 1.231 kg de residus, principalment envasos de plàstic i vidre, però també ferralla, pneumàtics o restes de runa i ceràmica. Els residus recollits es van dipositar a la Deixalleria municipal. L’acció, organitzada per les àrees de Qualitat Urbana i Medi Ambient de l’Ajuntament, va comptar amb la col·laboració de l’Agència de Residus de Catalunya. Com ja us havíem explicat fa uns dies, el ‘Let’s Clean Up’ és una acció comuna a nivell europeu amb l’objectiu de conscienciar la societat sobre la quantitat de residus que s’aboquen de forma incontrolada a la natura. La seva idea és promoure canvis en els hàbits i el comportament dels ciutadans a través de l’organització d’accions de neteja voluntària. Com a dada general, durant aquest cap de setmana passat, en el global de tot Catalunya es van realitzar 481 activitats de neteja d’entorns naturals amb la participació, de forma voluntària, de persones de totes les edats. Concretant en Palafrugell, aquestes van ser les dades de l’acció del ‘Let’s clean up’:

Participants: 19 voluntaris/àries

Total residus: 1.231 kg

Envasos: 500 kg

Vidre: 600 kg

Ferralla: 50 kg

Runa i ceràmica: 30 kg

Pneumàtics: 30 kg

Voluminosos: 21 kg

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -