11 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Palafrugell obre un procés de participació per actualitzar el reglament del Consell Escolar Municipal

L'actual reglament es va fer ara fa 15 anys, i es considera que és hora d'adaptar-lo als temps actuals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert, dins el seu web, un espai de participació i consulta sobre el Reglament del Consell Escolar Municipal.

Cal esmentar que l’actual Reglament es va aprovar fa 15 anys, concretament el 22 de febrer de l’any 2006. Passat tot aquest temps, ara ha arribat el moment de fer-ne una revisió en profunditat i realitzar modificacions amb l’objectiu de que s’adapti al moment actual.

Es valora l’oportunitat de poder incorporar la representació dels nous centres escolars, i revisar la vigència dels representants i de les seves comissions. És, en definitiva, l’oportunitat de fer canvis en un sentit més ampli.

És per això que s’obre un procés participatiu amb aquesta consulta ciutadana perquè qui vulgui hi faci aportacions i doni la seva opinió sobre les modificacions que es plantegen. El procés participatiu es va engegar el passat 1 de juny i estarà obert fins el proper divendres 18 de juny.

Qui ho vulgui, pot accedir a l’enquesta a través del web de l’Ajuntament de Palafrugell, o a través d’aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -