20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Palafrugell obre un procés de participació per actualitzar el reglament del Consell Escolar Municipal

L'actual reglament es va fer ara fa 15 anys, i es considera que és hora d'adaptar-lo als temps actuals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha obert, dins el seu web, un espai de participació i consulta sobre el Reglament del Consell Escolar Municipal.

Cal esmentar que l’actual Reglament es va aprovar fa 15 anys, concretament el 22 de febrer de l’any 2006. Passat tot aquest temps, ara ha arribat el moment de fer-ne una revisió en profunditat i realitzar modificacions amb l’objectiu de que s’adapti al moment actual.

Es valora l’oportunitat de poder incorporar la representació dels nous centres escolars, i revisar la vigència dels representants i de les seves comissions. És, en definitiva, l’oportunitat de fer canvis en un sentit més ampli.

És per això que s’obre un procés participatiu amb aquesta consulta ciutadana perquè qui vulgui hi faci aportacions i doni la seva opinió sobre les modificacions que es plantegen. El procés participatiu es va engegar el passat 1 de juny i estarà obert fins el proper divendres 18 de juny.

Qui ho vulgui, pot accedir a l’enquesta a través del web de l’Ajuntament de Palafrugell, o a través d’aquest enllaç.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -