22.4 C
Pals
Dijous, 5 agost 2021
- Publicitat -

Ciutadans Palamós no es posicionarà contra els indults

A diferència de la major part d'indrets on el partit taronja té presència, a Palamós han optat per un canvi d'estratègia i no han triat la via d'una moció contrària a la possibilitat d'indultar als presos polítics.  

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La formació unionista, representada a Palamós pel regidor Cristóbal Posadas, ha pres la decisió de no presentar una moció contra els indults als presos independentistes. Posadas ha argumentat aquesta posició del seu partit, i explica que respon a la voluntat de no portar al plenari cap moció que no faci referència exclusivament al municipi de Palamós. D’aquesta manera Ciutadans Palamós vol mostrar una postura més corporativa amb el municipi, i portar al Ple mocions que nómes afectin exclusivament la realitat de la vila  i que prèviament s’hagin pogut consensuar amb altres grups polítics.. Posadas ho relatava així en declaracions a Ràdio Palamós

Cristóbal Posadas és l’únic representant de Ciutadans a l’Ajuntament de Palamós. Aquesta formació va aconseguir participació al Ple municipal, per primera vegada, en les eleccions del 2019. A diferència de la major part d’indrets on el partit taronja té presència, a Palamós han optat per un canvi d’estratègia i no han triat la via d’una moció contrària a la possibilitat d’indultar als presos polítics.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -