14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Hi haurà un duel empordanès a Wimbledon

La begurenca Paula Badosa (actualment 30ª al rànquing WTA) debutarà a la cita de l'All England Club contra una oponent a qui coneix bé: la palafrugellenca d'origen moldau Aliona Bolsova, que ostenta el lloc 110è de la classificació mundial femenina

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El torneig de tennis més antic del món i considerat per molts el més prestigiós, obre demà dia 28 de juny una nova edició amb importants punts d’interès. D’entre aquests focus informatius, crida l’atenció el duel entre dues tennistes empordaneses. Paula Badosa i Aliona Bolsova s’enfrontaran en la primera eliminatòria, després que el sorteig hagi configurat aquest duel cogeneracional en la ronda inaugural. La begurenca Badosa (actualment 30ª al rànquing WTA), que va ser una de les sensacions al passat Roland Garros on va arribar fins a quarts de final -caient derrotada per Tamara Zidansek-, debutarà a la cita de l’All England Club contra una oponent a qui coneix bé: la palafrugellenca d’origen moldau Aliona Bolsova, que ostenta el lloc 110è de la classificació mundial femenina. La vencedora del partit s’enfrontarà o bé amb la tennista natural del Kazakhstan, Yulia Putintseva, o amb una jugadora de la qualificació encara per determinar. Badosa i Bolsova, nascudes totes dues al novembre del 1997, van coincidir moltes vegades en les seves respectives etapes de formació, i han compartit equip de dobles tant en les categories de base, com darrerament a Roland Garros. Pel què fa a duels directes, l’última ocasió en què es van enfrontar va ser al setembre de 2018, quan Badosa va guanyar Bolsova a la final de l’obert Ciutat de València. Aquell mateix any, al maig, en el torneig de les Franqueses, la de Begur també va vèncer la palafrugellenca en primera ronda.

Paula Badosa participarà als Jocs Olímpics

La begurenca ha estat confirmada per la federació espanyola de tennis per participar en els Jocs de Tòquio, al costat de Garbiñe Muguruza, Sara Sorribes i Carla Suárez. D’aquesta manera, Badosa afegirà una nova i important cita tennística a un palmarès que apunta a la consecució de grans èxits en un futur proper.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà es prepara per celebrar un Sant Jordi ple de roses i llibres

Fires de llibres i roses, presentacions de llibres o tallers seran algunes de les activitats que es podran fer aquest cap de setmana i la diada de Sant Jordi.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -