10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

S’investiguen dos robatoris amb violència a la via pública de Platja d’Aro

Els Mossos d'Esquadra estan investigant a hores d'ara la naturalesa dels dos fets, i no es descarta que puguin ser obra dels mateixos delinqüents.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons informa Diari de Girona, aquest cap de setmana passat es van produir dos robatoris amb violència i intimidació a Platja d’Aro. Els dos casos es remunten a divendres i diumenge passat, de matinada i a la via pública, i van ser comesos en grup. En el primer robatori, el de divendres, un home que duia un patinet elèctric va escoltar com quatre individus l’increpaven. En intentar fugir, va ser assaltat i agredit pels suposats lladres amb la intenció de sostreure-li el patinet i la motxilla que duia. L’home va poder evitar el robatori amb la seva resistència, però va patir ferides i va haver de ser atès al CAP. L’altre cas es va produir diumenge cap a les quatre de matinada, quan una parella estava caminant per l’avinguda Verona Terol  i se’ls van acostar tres persones. Aquests els van increpar i els van amenaçar amb un objecte punxant. Van aconseguir emportar-se els dos telèfons mòbils de la parella i van fugir. Els Mossos d’Esquadra estan investigant a hores d’ara la naturalesa dels dos fets, i no es descarta que puguin ser obra dels mateixos delinqüents. Cal recordar que fa pocs dies, la policia ja va arrestar cinc joves d’entre 19 i 20 anys i un menor per haver comès tres robatoris de característiques similars.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -