16.1 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Nou festival a Calonge i Sant Antoni per aquest estiu

El "F'Estiu" s'afegeix a una oferta estiuenca molt nodrida aquest any a Calonge, amb els clàssics "Festivals de Calonge", la "Cantada d'Havaneres i Boleros", o el també nou "Sant Antoni Beach Festival"

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El “F’Estiu”, del 24 de juliol al 21 d’agost i impulsat per l’Ajuntament, oferirà un cartell musical de nivell i amb varietat de propostes. Sopa de Cabra donaran el tret de sortida el mateix 24 de juliol, amb una actuació al Paratge del Collet. A continuació, el 6 d’agost serà el torn de Neus Mar i Nito Figueras a la Placeta des Monestri. La resta de concerts es faran a l’escenari del Castell de Calonge, amb noms com La Cobla Sant Jordi, Judit Neddermann, Albert Guinovart o Andrea Motis. Els encarregats de cloure el festival seran els Locomotora Negra el 21 d’agost també al Castell.

El “F’Estiu” s’afegeix a una oferta estiuenca molt nodrida aquest any a Calonge. Per una banda els clàssics “Festivals de Calonge”, actius durant tot l’any i que en aquesta època porten a terme les seves actuacions en masos, amb la presència de Xavier Calvet, el 20 de juliol al mas Monells del Pla; Anna Ferrer, el 24 d’agost al mas Molla; i Miratjazz, el 7 de setembre a Torre Lloreta .

També cal destacar la “Cantada d’Havaneres i Boleros”, els propers 16 i 17 de juliol al Paratge del Collet, amb primeres espases com Port Bo o Peix Fregit.

Una altra novetat enguany serà la primera edició del “Sant Antoni Beach Festival”, al camp municipal d’esports de la localitat. Tal com anuncien els seus promotors, comptarà amb una “programació eclèctica que inclou opcions per tots els públics, edats i preferències musicals”. Els rapers argentins Duki (dia 29) i Trueno (1 d’agost) obriran i tancaran el festival, i entremig hi actuaran Miki Núñez (dia 30), Zoo (dia 31) i l’humorista Toni Moog (1 d’agost, gratuït). En aquest “Sant Antoni Beach Festival” hi haurà també market i zona gastronòmica per amenitzar l’abans i el després dels concerts.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -