14.2 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

El festival “Amb so de Cobla” celebra un nou any el proper 3 d’agost

Supermatí - entrevistes
Supermatí - entrevistes
El festival “Amb so de Cobla” celebra un nou any el proper 3 d’agost
Loading
/

La proposta del festival és acostar la música del país als qui no estan acostumats a escoltar-la, a través de la fusió de tot tipus d’estils amb els sons de la cobla. Amb So de Cobla es vol dirigir a diversos públics, tants els que estan habituats amb el so de la cobla com en altres gèneres, ens explica Adrià Bauzó, músic i director del festival.

Aquest any, el festival vol intentar adreçar-se als joves, a acostar-los al so de la cobla a través de fusions amb altres gèneres musicals. Els plats forts d’aquest any són els següents:

-El Quartet Mèlt, que es fusiona amb la cobla contemporània.

-Bauzó ens afirma que aquest any, malgrat les propostes modernes, el festival no fuig de la tradició. És per això que també ens porten el 21è concert de la Costa Brava, amb la principal de La Bisbal i la Cobla del Montgrí.

-Enguany, ens porten una cantant guineana, Nakany Kanté, que fusionarà el ritme de l’afropop amb diferents instruments de la cobla.

-El festival ens porta Guillem Roma, una música tropical, alegre, amb lletres interessants fusionada amb la cobla marinada, amb arranjaments de Vicenç Martínez.

-Aquest any, el festival s’apropa a la dansa amb un homenatge a Manuel Cubeles, en el centenari del seu naixement, i ho faran amb l’Esbart Marboleny, de la mà de la Cobla de Cambra de Catalunya.

Adrià Bauzó ens ha explicat que el festival seguirà totes les normatives covid, seguint totes les mesures higièniques, protocols d’entrades i sortides, l’ús de les mascaretes, etc. Podeu reservar seients, que són gratuïts exceptuant l’Agrupació Sardanista Costa Brava, a través de la seva pàgina ambsodecobla.cat.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios