13 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

La línia de bus Girona-Palamós-Palafrugell informa als usuaris sobre la previsió d’ocupació

A través de l'app pròpia de la companyia es podrà conèixer la previsió d'ocupació dels busos, amb la intenció que els viatgers puguin planificar millor els seus desplaçaments.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’empresa de transports SARFA ha impulsat un nou sistema digital, que busca facilitar la mobilitat sostenible per als usuaris de la línia d’autobusos e3 que uneix Girona amb Palamós i Palafrugell. A través de l’app pròpia de la companyia es podrà conèixer la previsió d’ocupació dels busos, amb la intenció que els viatgers puguin planificar millor els seus desplaçaments. D’aquesta manera, es pretén fomentar un ús més esglaonat i evitar aglomeracions de passatgers. Parlem d’una prova pilot que utilitza una plataforma ‘deep learning’, la qual realitza estimacions d’alta precisió actualitzant cada dia les dades i recollint els canvis de tendència en els desplaçaments. Així, es generen prediccions de tots els passos per parada, que es mostren en l’app de SARFA categoritzades en 5 nivells d’ocupació, des de molt baixa (d’entre el 0 i el 25%) fins a molt alta (del 100%). A banda de la línia Girona-Palamós-Palafrugell, el seguiment de l’ocupació dels busos també es farà en la línia e6 Figueres-Roses.

- Publicitat -
- Publicitat -

1 COMENTARI

Comments are closed.

- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -