10.3 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Neus Mar homenatja les dones cantants en un concert aquest dissabte a Palamós

L'esperit del concert és el d'homenatjar dones que amb la seva música i el seu estil han influït Neus Mar, i a les quals la palafrugellenca admira pel què representen musical i socialment.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
La cantant palafrugellenca Neus Mar ret homenatge a les dones cantants aquest proper dissabte al Teatre La Gorga. Serà amb un concert anomenat “Heroïnes”, en el que interpretarà versions d’artistes com Soledad Giménez, Edith Piaf, Judith Neddermann, Ana Belén, Chavela Vargas o Ana Torroja, entre d’altres. El recital serà dissabte dia 4 de setembre a partir de les 8 del vespre, i significarà també un retrobament de la cantant de Palafrugell amb el músic Nito Figueras, que s’ha encarregat dels arranjaments de les peces del concert i que acompanya a la Neus Mar al piano. Tots dos estaran acompanyats dels músics Pedrito Martínez, al baix elèctric; i Ferran Guillamet, a la bateria.
L’esperit del concert és el d’homenatjar dones que amb la seva música i el seu estil han influït Neus Mar, i a les quals la palafrugellenca admira pel què representen musical i socialment. Els arranjaments de Nito Figueras per a l’espectacle transiten per les rutes del pop i del jazz, però mantenint la seva essència original. El públic podrà gaudir de temes tan cèlebres com ‘La vie en rose’ d’Edith Piaf, ‘Mujer contra mujer’ d’Ana Torroja, o ‘Alma de blues’ de Soledad Giménez.
Les localitats per a poder assistir al concert de Neus Mar es poden trobar al web: lagorga.cat. El preu per a l’entrada general és de 15 euros, mentre que per als socis de Joventuts Musicals i els menors de 18 anys és de 5 euros. L’organització de l’event va precisament a càrrec de Joventuts Musicals de Palamós i forma part del cicle “Estiu a l’Arbreda”. Es dóna la circumstància que aquest concert s’havia de realitzar al Parc de l’Arbreda del propi municipi, però per raons logístiques s’ha traslladat al Teatre La Gorga de Palamós.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -