10.6 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Mercè Rodoreda, arrossada solidària i sopar al Terracotta: l’agenda del cap de setmana al Baix Empordà

Un cap de setmana ple de motius per no sortir del Baix Empordà

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest cap de setmana el Baix Empordà està ple d’activitats.

A la Bisbal, per 2 euros, divendres a les 20 h podeu veure al teatre mundial el documental Curvy Crew, que trenca estereotips i posa davant d’un mirall la pressió social i el repte de l’autoacceptació que pateixen les persones amb un cos no normatiu a través d’entrevistes íntimes i dosis d’humor.

Si avui, divendres, voleu un sopar especial, aneu al Terracotta, perquè per un dia el Terracotta Museu es convertirà en un restaurant amb Cuina de l’Empordanet. Serà una experiència gastronòmica i cultural única amb Ceràmica de la Bisbal. Començarà a les 19.30 h i val 86 euros.

Dissabte, si teniu canalla, a la biblioteca Lluïssa Duran de la Bisbal hi fan l’hora del conte: la història es diu Bum i el tresor del pirata. En Bum és un elefant que una nit s’assebenta que a la platja de la mitja lluna hi ha un tresor pirata amagat i farà tot el possible prt trobar-lo. Se’n sortirà? Una divertida manera que els nens i les nenes s’introdueixin en el món de la bateria!! És gratuït i començarà a les 12.

D’altra banda, també dissabte a la Bisbal d’Empordà a les 19.30 h, hi podreu veure un espectacle de dansa, ‘La setena cara del dau i vorfreude’, que investiga les contradiccions interiors,  aquelles amb les que es generen els complexes però que alhora ens enriqueixen.

I per qui tingui ganes de literatura, als jardins de Cap Roig dissabte al migdia hi fan una lectura dels textos de Mercè Rodoreda, que es poden llegir, escoltar i, fins i tot, quasi arribar a olorar. La interpretació de la reconeguda actriu Míriam Iscla ens evocarà totes les aromes de la prosa de la millor novel·lista catalana del segle XX.

A Sant Feliu de Guíxols, diumenge hi ha l’espectacle  “Somiatruites de Sant Elm”. Serà a les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer i té un preu de 5€.

Diumenge  també, a l’espai cultural la Bòbila de palafrugell hi faran una arrossada solidària en benefici a l’oncolliga. Comença a les 13.30 i val 15 euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -