28 de juny, dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+

- Publicitat -

Demà 28 de juny es celebra la Diada de l’Orgull LGTBIQ+ 2022 (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals, intersexuals, queers i altres).

Molts dels ajuntaments del Baix Empordà han preparat un seguit d’actes commemoratius per exigir respecte, tolerància i igualtat per totes les orientacions sexuals o identitats de gènere socialment discriminades. Aquestes accions s’han organitzat des dels diferents consistoris, els Serveis d’Atenció Integral LGTBI de la comarca i l’Associació LGTBI EmpoRderats.

Totes aquestes activitats previstes s’emmarquen en el pla per la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere del Baix Empordà.

Per exemple, Palamós commemorarà la lectura del manifest a les 18:30 davant de l’ajuntament i tot seguit se celebrarà un concert organitzat per l’entitat de les Folloneres.

A Platja d’Aro, a partir de les 19 h, es farà també la lectura del manifest i seguidament una actuació musical amb Miguel López on es podrà gaudir també del berenar de celebració.

Begur  també celebrarà la diada a partir de les 12 del migdia amb la lectura del manifest institucional davant de l’edifici del consistori, per tal de visibilitzar i demanar la igualtat jurídica i social de LGTBIQ+ i lluitar contra la discriminació i els abusos en contra del col·lectiu.

Sant Feliu de Guixols es suma també a la commemoració del dia de l’orgull  i ho farà il·luminant l’Arc de Sant Benet amb els colors de l’arc de Sant Martí.

 

- Publicitat -