20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

5 milions d’euros de crèdit per construir l’aparcament a Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament vol recuperar la inversió municipalitzant els dos aparcaments

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat al ple de d’aquest dijous la petició d’un crèdit de 5 milions d’euros per la construcció del nou aparcament. Així, es vol descongestionar la zona centre de la ciutat i lliurar la zona blava. Les obres es divideixen en dues zones: la primera amb una inversió de 2,6 milions d’euros darrere l’estació d’autobusos i, la segona, a la carretera de Tossa amb un cost de 3,5 milions d’euros.

L’objectiu d’aquestes dues zones d’aparcament és que serveixin per acollir als cotxes que visitin la ciutat i que els conecti amb les zones de més atractiu de la població. Està previst que els diversos aparcaments ofereixin diverses tarifes i bonificacions als residents de Sant Feliu de Guíxols. Tot i així, encara s’estan estudiant. Un dels aspectes rellevants d’aquests dos trams d’aparcaments és la intenció de municiplaitzar el servei. L’Ajunatment vol treballar a través d’una empresa i rebre els ingressos que es generin de la gestió d’aquests aparcaments. Així es recuperarà la inversió i liquidar de manera progressiva el crèdit.

La intenció, a més, és que la nova construcció sigui sostenible mediambientalment. Està previst que la coberta de l’aparcament, per exemple, tingui plàques fotovoltaiques solars. Tot i això, la proposta només va rebre els vots favorables de l’equip de govern. El regidpr de Guíxols des del carrer – En Comú Podem, Jordi Lloveras, critica que el projecte tingui molts interrogants pendents. Des de Podem es demana prudència davant aquest crèdit i creuen que cal ajustar el préstec al cost de les obres de la primera fase valorada en 2,6 milions d’euros.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Festival·B celebra 10 anys amb Mushka, Julieta, Guillem Gisbert o Maria Hein

El Festival•B celebrarà el seu desè aniversari al Parc del Fòrum els dies 27 i 28 de setembre detectant les noves sensibilitats musicals emergents que marquen la tendència més actual. L’últim festival de l’estiu a Barcelona anuncia un segon avanç artístic ple de talent dins de l’escena independent i alternativa. Encapçalant aquest nou avançament trobem
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -