10.7 C
Pals
Dimarts, 28 març 2023
- Publicitat -

70% d’ocupació als hotels de la Costa Brava pel pont del 12 d’octubre

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’ocupació hotelera a la Costa Brava arriba al 70% durant aquest pont del 12 d’octubre. En concret, l’ocupació oscil·la entre el 60% i el 65% a l’Alt Empordà, el 65% i el 70% a la zona de la Costa Brava Centre i entre el 70% i el 75% a la Costa Brava Sud. Són dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona. La mitjana d’estades per aquest pont és de dues nits per persona i, el dia que hi haurà major ocupació a tota la demarcació serà el dissabte 14 d’octubre. Ho explica Martí Sabrià, gerent del grup Costa Brava Centre.

Com és habitual, a les comarques de Girona el turista majoritari que pernoctarà serà de proximitat, de l’àrea metropolitana de Barcelona. Pel que fa el turista estranger, durant aquests dies visitaran la província els francesos, encara que en un menor nombre respecte el català.

La comarca gironina que tindrà més visitants durant aquest pont és la Garrotxa, on l’ocupació oscil·la entre el 80% i el 85%. Respecte a la ciutat de Girona i a les seves rodalies, durant aquest dies s’espera que l’ocupació es situï al 65%.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 27 de març de 2023

Al capítol 6 del 091 hem repassat les finals de la Kings League, hem jugat al Pasapalabra, triat el...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -