11.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

El Col·lectiu Dignitat ocupa un bloc de pisos al centre de Sant Feliu

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Col·lectiu Dignitat ha donat a conèixer aquest dijous l’ocupació d’un bloc de pisos al centre de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà). Asseguren que és l'”única sortida” que han trobat per a les tres famílies –sis adults i deu menors- que no tenen recursos per pagar un lloguer.

Fa uns mesos ja van ocupar uns pisos buits propietat de bancs a Santa Cristina d’Aro però no tenien ni aigua ni llum i en alguns casos tampoc finestres. El bloc que han ocupat ara està situat al carrer Jacint Verdaguer número 30 i té la particularitat que és propietat de la Generalitat, ja que forma part de l’herència heretada dels germans Anlló.

Des del col·lectiu expliquen que és el primer cop que s’ocupa un habitatge del Govern a la demarcació i reclamen que se’ls ajudi amb l’aigua –que no tenen – i la llum perquè hi puguin viure “amb dignitat”. De moment tenen previst condicionar-lo poc a poc.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 31a edició de la campanya gastronòmica de Pals i la Cuina de l’Arròs es reivindica davant la sequera

La campanya s'estendrà del 18 d'abril al 2 de juny, amb la participació d'11 restaurants del municipi que oferiran l'oportunitat de gaudir de diferents plats relacionats amb la cuina de l'Arròs de Pals. 
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -