14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

A punt el nou viver d’empreses i coworking de Calonge

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tret de sortida al nou viver d’empreses i espai coworking del Palau Firal de Sant Antoni de Calonge. L’Ajuntament calongí inaugura aquest dijous el nou equipament, amb un acte que inclou una conferència de l’economista Emilio Duró. Sota el títol de “No vale rendirse”, Duró parlarà de la motivació i la mentalitat positiva en l’àmbit empresarial i personal.

El nou viver d’empreses i espai coworking de Sant Antoni de Calonge compta amb 330 metres quadrats. D’aquests, 46 metres quadrats es destinen a nous despatxos pel viver d’empreses, 14 metres quadrats per a una sala de treball i uns 80 metres quadrats a l’espai de coworking. La resta de la superfície es destinarà a la creació d’un passadís que farà les funcions de distribuïdor i separador de l’espai de viver d’empreses i coworking de la nau firal, amb 150 metres quadrats i un vestíbul de 40 mentre quadrats. Amb aquest projecte, l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge vol donar un impuls a l’emprenedoria i facilitar un espai on les noves empreses disposin de tots els serveis necessaris per fer créixer el seu negoci. Alhora, es disposarà d’un espai de coworking, una manera de treballar que permet a professionals independents, emprenedors i pimes compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar els seus projecte professionals de manera independent i fomentar també projectes conjunts.

Escolta l’entrevista a l’alcalde de Calonge, Jordi Soler: “Calonge serà una smart city referent en matèria de turisme i cultura”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell rep la visita d’alumnes de la ciutat de Kristianstad de Suècia en el marc del programa Erasmus+

En el marc del programa Erasmus+, s'ha organitzat una estada de dos alumnes de Formació Professional (en electricitat i automàtica) a l'empresa palafrugellenca Amitec.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -