16.1 C
Pals
Dijous, 23 setembre 2021
- Publicitat -

A concurs la reurbanització del carrer Girona de Sant Feliu

Les obres es començarien aquest gener amb un termini d'execució màxim de 9 mesos

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest gener es volen començar les obres de reurbantizació del Carrer Girona de Sant Feliu de Guíxols i la seva adjudicació ja està a concurs. Així, es preveu un termini d’execució de 9 mesos però el regidor d’Urbanisme i Obres, Josep Saballs, ha declarat, segons El Punt Avui, que hi ha el desig que sigui amb menys temps. De totes maneres, es tracta d’una zona complexa per la seva expectativa arqueològica.

S’esperen ofertes inferiors a la que hi ha ara, que supera de poc el milió d’euros, i per la qual ja hi ha consignada una partida de mig milió en el pressupost d’enguany i la resta se sufragarà amb càrrec als comptes del 2020.

Per executar les obres s’haurà de tallar la circulació però es farà amb una única fase, a partir de la rambla Portalet i fins a la intersecció amb el carrer de les Eres i la rambla Generalitat. S’hauran de refer la major part de xarxes de serveis i les canonades d’abastament d’aigua potable, i es connectarà l’enllumanat a una instal·lació soterrada. Es preveu suprimir entre 20 i 30 places d’aparcament, per garantir l’amplada normativa de les dues voreres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

SOS COSTA Brava: “Els ajuntaments no tenen cap sensibilitat per protegir el territori”

Alguns ajuntaments han demanat que es reduís el règim de protecció i integració paisatgística que s'havia aprovat al PDU
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -