Imatge d'arxiu dels Mossos

El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal ha enviat a la presó un home de 24 anys per haver comès setze robatoris amb força en domicilis de l’Estartit. Segons ha transcendit ara, els Mossos van detenir-lo aquest passat dilluns.

Els Mossos van obrir la investigació el mes passat després de produir-se un seguit de robatoris amb força, amb el mateix modus operandi, a l’interior de domicilis de l’Estartit. En tots els casos el lladre, veí de Torroella i de nacionalitat marroquina, sempre forçava les portes d’accés a puntades de peu. Un cop dins robava, bàsicament, televisors, telèfons mòbils, càmeres i ordinadors portàtils.

Davant aquests fets, agents de la unitat d’investigació de la Bisbal van iniciar els tràmits per poder esbrinar qui podria ser l’autor. La investigació va concloure aquest dilluns amb la seva detenció. A l’home, que té antecedents, se l’acusa la presumpta autoria de setze robatoris amb força a l’interior de domicilis de l’Estartit comesos al llarg del mes d’octubre.