15.6 C
Pals
Diumenge, 18 abril 2021
- Publicitat -

A Palafrugell, l’Agrupació Excursionista treballa per a la recuperació de les fonts del municipi

Tenen com a objectiu elaborar un llistat complet de les fonts i ja han començat la neteja de la Font d’en Mascort i la Font d’en Platja

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

A Palafrugell, l’Agrupació Excursionista (AEP) vol recuperar totes les fonts del municipi i es basaran per fer-ho en una llista que data dels anys 80. Com que en part ha quedat obsoleta, tenen el projecte d’actualitzar-la. Així ho va explicar Mone Serra, de l’AEP, a Ràdio Palafrugell.

A més, l’Agrupació ha demanat a l’Ajuntament que s’impliqui en el projecte per tal de que la recuperació de les fonts sigui perenne i no torni a passar el que va succeir als anys 90 quan, després de la neteja de les fonts, no s’hi va realitzar el manteniment adequat.

De fet, l’Agrupació Excursionista ja ha començat la neteja de dues fonts, la Font d’en Mascort i la Font d’en Platja, ubicades al camí dels ermitans que s’utilitza per pujar al Far de Sant Sebastià per Setmana Santa.

Finalment, l’Agrupació està interessada en tenir fotografies de les fonts i Mone Serra demana a la gent que en tingui que els les facin arribar. Podeu trobar el contacte a la web de l’AEP.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

SOS Costa Brava s’oposa a canviar el Pla Director i diu que els ajuntaments que ho demanen “s’alineen amb promotors”

L'entitat assegura que hi ha fórmules per resoldre els dubtes que es generin en l'apartat d'integració paisatgística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -