11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Aturen el projecte de la residència Els Estanys, de Platja d’Aro

El terreny on s’havia de construir és inundable i les obres començaran al 2023

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte de la Residència Els Estanys, de la Fundació Vimar, que havia de veure la llum al centre de Platja d’Aro s’haurà de replantejar. En efecte, s’han adonat que la zona inicialment prevista era inundable i per tant s’haurà de buscar un altre lloc. Es calcula que les obres no començaran abans del 2023. Jordi Sistach, vicepresident de la Fundació Vimar, així ho va explicar a Ràdio Palamós.

La Fundació Vilagran-Maristany treballava en aquest projecte des de l’any 2014, amb un pressupost de 4 milions d’euros finançats en parts per l’Obra Social La Caixa, la Diputació de Girona, la Generalitat i els ajuntaments de la comarca. En adonar-se que la zona dels Estanys era inundable, el projecte s’ha parat i ara l’Ajuntament ha cedit un altre terreny, a uns 300 m de l’anterior. El nou solar on s’edificarà la residència de Platja d’Aro té una superfície de 4.000 metres quadrats, la qual cosa permetrà construir-ho tot en una sola planta. La residència tindrà capacitat per a 36 residents i unes 15 places de centre de dia. Les institucions i entitats que havien acordat el seu suport econòmic el mantindran.

Les diverses residències i llars residències que té La Fundació Vimar a Sant Feliu de Guíxols, a Palafrugell i a Sant Antoni no donen l’abast i hi ha llista d’espera. Vicky Ger, directora tècnica de la Fundació, confia que la nova residència de Platja d’Aro pugui acollir les persones que ho necessitin.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -