7.7 C
Pals
Dijous, 2 desembre 2021
- Publicitat -

Acabades les obres al carrer d’Enric Vincke a Palamós

La Brigada Municipal ja ha realitzat diverses millores de voreres aquest any

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

S’han acabat aquesta setmana les obres de millora d’un tram de vorera del carrer d’Enric Vincke de Palamós. Es tracta del costat esquerra en direcció al passeig de Mar, entre els carrers del President Francesc Maciá i López Puigcerver. Concretament, s’ha anivellat la vorera per crear un pas de vianant per a persones amb mobilitat reduïda i se n’ha canviat els panots que estaven malbé.

Aquests treballs formen part del Programa de manteniment i millores que la Brigada Municipal realitza al llarg de l’any en els espais públics de Palamós. L’objectiu és anar eliminant o modificant tots els trams amb barreres arquitectòniques o desperfectes en el paviment, principalment en les voreres.

Així, tal com informa la revista del Baix Empordà, des de desembre del 2020  els operaris de la Brigada Municipal han realitzat obres de millora en diversos punts de la ciutat com ara les del carrer de la Indústria i les del carrer d’Àngel Guimerà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Per poder créixer

D’aquí a uns dies, en el Pavelló firal de la Bisbal, farem la IV Fira Indilletres d’Editorials catalanes independents....
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -