14 C
Pals
Dilluns, 12 abril 2021
- Publicitat -

Acabades les obres al carrer d’Enric Vincke a Palamós

La Brigada Municipal ja ha realitzat diverses millores de voreres aquest any

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

S’han acabat aquesta setmana les obres de millora d’un tram de vorera del carrer d’Enric Vincke de Palamós. Es tracta del costat esquerra en direcció al passeig de Mar, entre els carrers del President Francesc Maciá i López Puigcerver. Concretament, s’ha anivellat la vorera per crear un pas de vianant per a persones amb mobilitat reduïda i se n’ha canviat els panots que estaven malbé.

Aquests treballs formen part del Programa de manteniment i millores que la Brigada Municipal realitza al llarg de l’any en els espais públics de Palamós. L’objectiu és anar eliminant o modificant tots els trams amb barreres arquitectòniques o desperfectes en el paviment, principalment en les voreres.

Així, tal com informa la revista del Baix Empordà, des de desembre del 2020  els operaris de la Brigada Municipal han realitzat obres de millora en diversos punts de la ciutat com ara les del carrer de la Indústria i les del carrer d’Àngel Guimerà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Elaboren un menú amb els plats que Josep Pla esmenta a la seva obra

Coincidint amb Sant Jordi, l’establiment ha organitzat un cap de setmana literari que també inclourà una visita guiada als Jardins de Cap Roig i un vermut amb la lectura de fragments d’El Quadern Gris’. A més, està prevista la presència d’una parada de roses - la recaptació es destinarà a la Fundació Oncolliga- i llibres -amb la llibreria Vitel·la-, i la presentació del conte infantil ‘La Tureta i una llum invisible’
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -