15 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Acaben les obres de l’urbanització Son Rich de Begur

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La urbanització de Son Rich de Begur ja ha estat finalment acabada i recepcionada per l’Ajuntament. Es va començar a construir als anys 60 i després de sis anys aturades per falta de finançament, les obres es van reprendre fa dos anys. El setembre del 2015 es van aconseguir els diners per acabar la urbanització gràcies a la creació d’una nova junta rectora.Les obres han costat 4’2 milions d’euros, i segons ha dit l’alcalde Joan Loureiro, es tractava d’una prioritat ja que és la zona natural de creixement del poble. Es d’un espai on s’hi podran construir unes 142 cases, i on ara per ara s’hi ha fet arribar l’aigua, el sanejament i l’electricitat, a més del gas ciutat i l’adequació dels vials i l’enllumenat públic.

L’ajuntament té un 8,5% de la participació de la urbanització i la major part la té Indemar Investment SL, que en té un 53,7% i que ha estat l’mpulsora per desencadenar-lo.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Joaquim Nadal presenta llibre a la Vitel·la: “En els personatges es reconeix la meva personalitat”

L'escriptor, historiador i polític Joaquim Nadal ha presentat aquest diumenge a la llibreria Vitel·la Espai Fòrum de Palafrugell
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -