hotel alabriga sant feliu

En el marc del dia 28 de desembre, diada dels Sants Innocents, el col·laborador de Ràdio Capital de l’Empordà, Gerard Escaig va publicar d’acord amb l’equip d’edició d’aquest portal, una notícia segons la qual, el recentment inaugurat Hotel Alàbriga no tornaria a obrir més les seves portes.

Tot i que al final del text s’explicitava que es tractava d’una innocentada, els responsables de l’hotel, han transmès el seu malestar per la “transcendència” i pel fet que alguns clients “s’han posat en contacte amb els responsables de l’hotel per interessar-se respecte si era cert que l’hotel no obriria més al públic. Fins i tot (afirmen) hi hagué qui traslladà el seu malestar per la suposada cancel·lació de la seva estada durant la propera temporada”.

No cal dir que la pràctica de la publicació de notícies a mode d’innocentada, no només és habitual a casa nostra, sinó que és habitual en gairebé tots els mitjans de comunicació, entre els quals aquest portal. Tanmateix, si qualsevol de les nostres innocentades s’ha pogut no interpretar com a tal, no tenim inconvenient en aclarir-ho.

Per tant, aclarim que la informació publicada el dia 28 de desembre es tractava d’una innocentada publicada pel nostre mitjà i lamentem la confusió que hagi pogut generar a les persones que no l’hagin percebut com a tal.