11.4 C
Pals
Dimecres, 17 abril 2024
- Publicitat -

Can Genís presenta el seu nou programa d’activitats per joves centrat en la creativitat i les noves tecnologies

La majoria de les activitats són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Can Genís presenta el seu programa d’activitats  per als més joves, per als propers tres mesos. En destaquen els cursos i tallers centrats en la creativitat i les noves tecnologies. La majoria de les activitats són gratuïtes i d’altres s’ofereixen a un preu reduït.

Pel que fa a la vessant més artística, ofereix un curs de dibuix i introducció a la pintura  i un de maquillatge artístic per al món dels carnavals. Dins de l’àmbit de l’ús de les noves tecnologies, proposa un taller per aprendre a diferents tècniques de gravació, efectes i transicions per millorar els vídeos de TikTok i Reels; un curs de gravació musical amb Audacity; un d’iniciació a la producció musical amb Ableton Live i un d’edició de vídeo amb Davinci Resolve. I en el món de la fotografia, organitza un taller d’introducció a la il·luminació en el plató fotogràfic.

Com en altres anys, durant els dies de Setmana Santa, Can Genís ofereix un curs intensiu de Monitor de lleure. Aquest curs està dirigit als joves que vulguin fer de monitors en activitats pròpies de l’educació en el lleure d’infants en colònies, escoles, casals de vacances… El curs aporta les eines per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil aplicant tècniques específiques d’animació grupal, i amb especial incidència en l’educació en valors.

Durant aquest trimestre també es farà una sortida per anar a esquiar a la Masella, que serà el dia 25 de febrer.

En la part més lúdica, la música és la protagonista de les activitats. Així es programen dos concerts: el primer, el 18 de març a les 12h amb l’actuació del grup Cultura Urbana i el segon, el dia 15 d’abril al migdia, amb Toni Cayena.

Com és habitual Can Genís segueix oferint l’Assessoria de salut jove amb consultes presencials o en línia, i el Servei d’ocupació juvenil que dona assessorament als joves que busquen feina, no saben què estudiar o volen marxar a l’estranger.

Les inscripcions a les activitats, amb places limitades, ja es poden consultar al catàleg d’activitats al web de Can Genís (www.cangenis.cat).

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El viatge de les paraules 2×09 – El triangle del corall

En aquest nou capítol del Viatge de les paraules recomanem alguns llibres per Sant Jordi. Ens hi ajuda la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -