20.3 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Adele anuncia que ajorna la seva gira de Las Vegas

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest divendres havia de començar al Coliseu de l’Hotel Caesar de Las Vegas els “Weekends with Adele“, que s’havien d’allargar fins el 16 d’abril, però que de moment no es podran celebrar.

Adele ha compartit un vídeo on explica les raons d’aquest ajornament, principalment ocasionats per la Covid, i és que molts membres del seu equip l’han agafat i no ha arribat a temps de poder-se celebrar els concerts com estaven previstos. Així mateix, la pandèmia també ha provocat retards a les entregues d’elements pels shows.

En un vídeo de 90 segons, la britànica s’ha disculpat fins a 8 vegades, entre llàgrimes, sobretot per les persones que ja havien comprat l’allotjament o havien viatjat fins la ciutat.

Explica que ho han intentat absolutament tot per muntar-ho a temps, però el fet de tenir la meitat del seu equip amb Covid ha estat impossible d’aconseguir els resultats desitjats.

Adele s’ha compromès a reprogramar els concerts i a realitzar la presentació de “30” tal com estava previst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

 

L’entrada Adele anuncia que ajorna la seva gira de Las Vegas ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -