11.9 C
Pals
Divendres, 5 març 2021

Adrià Tauler: “El model econòmic de Platja d’Aro està esgotat”

El cap de llista de SOM s'ha referit al model comercial de la ciutat

El més llegit

MAPA: Com avança la vacunació al Baix Empordà, municipi a municipi

Les campanyes de vacunació segueixen avançant. Aquesta setmana ja s’ha començat a vacunar a ciutadans de més de 80 anys al mateix temps que també s’administren les dosis d’AstraZeneca als docents de menys de 55 anys. Fem un repàs de com està la situació al Baix Empordà.

Alerta per múltiples robatoris a comerços de Palafrugell

Els comerços del centre de Palafrugell estan en alerta després que hi hagi hagut diversos robatoris continuats. Concretament, han...

#FactCheckCapital: No, la família de porcs senglars no passeja per Platja d’Aro, és Israel

Un vídeo que ha circulat per les xarxes mostra un grup de porcs senglars, els usuaris diuen que és a Platja d'Aro, però Ràdio Capital ha verificat el vídeo i està gravat en un altre indret

Compartim-nos, cuidem-nos

Des de ja fa un temps, en les trobades casuals amb amics, un tret comú en les converses ja...
Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Dies després que s’hagi fet públic que Adrià Tauler serà el cap de llista de SOM a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro, en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital ja ha començat a marcar perfil propi.

Tauler acusa l’actual Alcalde, Joan Giraut de tenir els vicis propis d’algú que porta molts anys governant i ha criticat la inacció que el govern actual té amb el model comercial del poble.

Pel nou candidat a l’alcaldia, s’ha de plantejar una nova estratègia comercial per Platja d’Aro que li retorni “l’esplendor” i que li permeti competir amb altres ciutats costaneres de Catalunya com Vilanova i la Geltrú. Ha explicat que seria una bona via per avançar en la desestacionalització del tursime que arriba al municipi, però també aposta diversificar el model econòmic i ha posat un exemple.

També ha destacat la necessitat de potenciar el nucli medieval de Castell d’Aro com a bé patrimonial i n’ha criticat alguns edificis de nova construcció impulsats des de l’actual equip de govern

Definició política i nacional de SOM

Tauler ha definit SOM com un moviment transversal sense una identificació ideològica clara. Defensa que als pobles “no és important si un és comunista o lliberal” i que la política que s’ha de fer és la de “fets concrets”.

Per aquest motiu, no defineix SOM en l’eix esquerra dreta i defensa que si governa, els pobles no shan de posicionar en l’àmbit nacional, ja que ha de ser el govern de la Generalitat qui prengui la iniciativa.

Preguntat sobre la presència de la pancarta en favor de la llibertat dels presos polítics que hi ha a l’Ajuntament, ha declarat que el seu manteniment s’hauria de sotmetre a votació del poble i ha sugerit que es podria buscar algun altre espai on penjar-la.

Tauler també s’ha compromès a governar no més de dos mandats

Escolta l’entrevista sencera

 

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies