15 C
Pals
Dilluns, 17 maig 2021
- Publicitat -

Adrià Tauler: “El model econòmic de Platja d’Aro està esgotat”

Dies després que s’hagi fet públic que Adrià Tauler serà el cap de llista de SOM a l’alcaldia de Castell-Platja d’Aro, en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital ja ha començat a marcar perfil propi.

Tauler acusa l’actual Alcalde, Joan Giraut de tenir els vicis propis d’algú que porta molts anys governant i ha criticat la inacció que el govern actual té amb el model comercial del poble.

Pel nou candidat a l’alcaldia, s’ha de plantejar una nova estratègia comercial per Platja d’Aro que li retorni “l’esplendor” i que li permeti competir amb altres ciutats costaneres de Catalunya com Vilanova i la Geltrú. Ha explicat que seria una bona via per avançar en la desestacionalització del tursime que arriba al municipi, però també aposta diversificar el model econòmic i ha posat un exemple.

També ha destacat la necessitat de potenciar el nucli medieval de Castell d’Aro com a bé patrimonial i n’ha criticat alguns edificis de nova construcció impulsats des de l’actual equip de govern

Definició política i nacional de SOM

Tauler ha definit SOM com un moviment transversal sense una identificació ideològica clara. Defensa que als pobles “no és important si un és comunista o lliberal” i que la política que s’ha de fer és la de “fets concrets”.

Per aquest motiu, no defineix SOM en l’eix esquerra dreta i defensa que si governa, els pobles no shan de posicionar en l’àmbit nacional, ja que ha de ser el govern de la Generalitat qui prengui la iniciativa.

Preguntat sobre la presència de la pancarta en favor de la llibertat dels presos polítics que hi ha a l’Ajuntament, ha declarat que el seu manteniment s’hauria de sotmetre a votació del poble i ha sugerit que es podria buscar algun altre espai on penjar-la.

Tauler també s’ha compromès a governar no més de dos mandats

Escolta l’entrevista sencera

 

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios