8.5 C
Pals
Dimarts, 29 novembre 2022
- Publicitat -

L’Agència de l’Aigua repararà els danys causats per la pluja al Daró

La Generalitat afrontarà les reparacions als danys al Daró causats per l'episodi de pluges de la setmana passada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Agència Catalana de l’Aigua ha anunciat que s’encarregarà de reparar els danys de la pluja a la mota del Daró. En un consell extraordinari, la Generalitat ha explicat als alcaldes de diferents municipis les diferents actuacions previstes, després de les tempestes de la setmana passada. Entre els diferents danys que s’arreglaran hi ha esllavissades a la zona.

Això sí, l’Agència Catalana de l’Aigua només s’encarregarà d’arreglar aquelles parts que no formen part de cap municipi. Seran els ajuntaments qui hauran de fer front a les despeses de les reparacions. Així ho ha explicat Joan Català, president del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les despeses però es podran subvencionar gràcies als programes d’emergències del Departament de Presidència de la Generalitat o del Ministeri d’Interior del Govern Espanyol. Tanmateix, durant el consell extraordinari d’alcaldes, Català ha destacat la feina des de la Diputació de Girona.

Els alcaldes dels municipis del Baix Empordà s’han pogut reunir, entre altres persones, amb Pere Vila, delegat del govern; Raül Morales, director dels serveis territorials de la Presidència o Àlex Rocas, director territorial de l’Agència Catalana d’Aigua.

Ara serà el torn dels municipis Fontanilles, Gualta, Palau-Sator i Pals per parlar de la resclosa per on passa el Rec del Molí de Pals. Els alcaldes es reuniran, també amb l’ACA i el govern per parlar sobre l’abandonament de l’espai.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -