7.2 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Així va ser la gala 0 d’Operación Triunfo 2018

Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Després d’uns mesos d’espera, Operación Triunfo va tornar ahir a la nit a La 1 sent el programa més vist del dia amb un 20,5% de quota de pantalla i 2.321.000 espectadors.

La gala va començar amb els vídeos dels càstings realitzats per seleccionar 18 concursants que podrien optar a entrar a l’Acadèmia. Després d’aquests vídeos el presentador del programa, Roberto Leal, va donar la benvinguda als 18 aspirants que van creuar la famosa passarel·la per primera vegada i posteriorment van seure als seus seients.

Arriba el moment en el que els aspirants comencin a cantar i fer tot el possible perquè el jurat els seleccioni per entrar a l’acadèmia. La primera de totes va ser Marilia que va escollir el bolero “Piel Canela” de Natalia Lafourcade. Segueix Damion amb “What Do You Mean” de Justin Bieber. Julia Medina serà la penúltima de cantar en aquest bloc de 4 amb “Vuelve” de Rozalén i finalment Famous amb “Faith” d’Ariana Grande i Stevie Wonder.

Un cop ja han cantat els 4, el jurat dóna el seu veredicte: Mirilia es converteix en la primera concursant de l’Acadèmia seguida de Julia i Famous. En canvi, Damion es queda en dubte fins al final del programa on se sabrà si entra.
El segon grup està format per la Natalia que cantarà “Crazy” de Gnarls Barkley, Rodrigo amb “El sitio de recreo” d’Antonio Vega, María Villar amb “Cry to me” de Solomon Burke, Carlos Right amb “Cómo mirarte” de Sebastián Yatra i finalment Alba Reche amb “Dangerous woman” d’Ariana Grande.

Dels cinc, la Natalia i l’Alba Reche són les úniques que passen a ser concursant. En Rodrigo, la Maria i en Carlos Right es queden en dubte.

El tercer grup d’aspirants l’obre l’Alfonso de la Cruz que interpretarà el tema “Pégate” de Ricky Martin, Noelia Franco amb “River” de Bishop Briggs, Dave Zulueta farà l’intent d’entrar amb «Sea» de Jorge Drexler, Sabela Ramil amb “Bachata Rosa” de Juan Luis Guerra i per últim Miki Nunyez amb “Prefiero” d’Antílopez.

Alfonso, Noelia, Miki i Dave aconsigueixen entrar. Mentrestant, Sabela es queda en dubte fins al final del programa.

L’últim bloc de tots està format per Luis Mas que cantarà “Carita de Buena” d’Efecto Pasillo, Marta Sango amb “Superstar” de Jamelia, Joan Garrido amb “Let’s stay together” d’Al Green i per acabar l’últim grup escoltarem a África amb “Tuyo”, banda sonora de la sèrie “Narcos”, de Rodrigo Amarante.

La Marta, en Joan i l’África podran passar per la porta de l’acadèmia, en canvi Luis es queda en dubte.

En total 12 concursants ja formen part oficialment d’Operación Triunfo 2018, però al jurat encara li queda salvar-ne a dos més. Aquests van ser Damion i Maria. L’acadèmia decideix salvar a Sabela i el públic mitjançant les línies telefòniques i l’app aconsegueixen que Carlos Right formi part del programa amb el 42% dels vots.

Finalment s’obre la votació en l’aplicació per escollir el concursant preferit de la setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sèries: The Crown – 3 desembre 2021

The Crown és una sèrie de televisió britànica i estatunidenca, creada i escrita per Peter Morgan i produïda per...
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -