8.9 C
Pals
Divendres, 22 gener 2021

Ajornat el concert de l’Apolo on s’havia de fer un estudi clínic amb un cribratge massiu

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

La Bisbal impulsa una campanya contra la presència d’excrements de gossos a la via pública

La presència d’excrements de gossos a la via pública de la Bisbal és una de les principals queixes ciutadanes. L’actitud insolidària dels propietaris que no recullen les defecacions dels seus gossos ja ha esdevingut un problema de convivència.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Primavera Sound, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol han decidit ajornar fins a nova data l’estudi clínic de cribratge massiu en esdeveniments de música previst per aquest mes d’octubre a Barcelona.

En el context actual de segona onada de la COVID-19, els organitzadors d’aquest estudi consideren imprescindible evitar qualsevol situació que pugui contribuir a tensionar innecessàriament el sistema de salut i en solidaritat amb els esforços que es demanen a la ciutadania. En consonància amb els departaments de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya i plenament conscients de la nostra responsabilitat social, han decidit ajornar la seva realització, a l’espera que millori la situació epidemiològica actual.

Els organitzadors de l’estudi mantenen el seu compromís per contribuir a millorar la salut pública en relació amb la pandèmia de la COVID-19, i per trobar solucions eficients i científicament demostrades que puguin garantir la creació d’un ambient segur per a la realització d’esdeveniments relacionats amb l’oci en espais tancats en temps de COVID-19.

L’entrada Ajornat el concert de l’Apolo on s’havia de fer un estudi clínic amb un cribratge massiu ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies