12.9 C
Pals
Dimecres, 1 febrer 2023
- Publicitat -

Ajornat el concert de l’Apolo on s’havia de fer un estudi clínic amb un cribratge massiu

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Primavera Sound, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol han decidit ajornar fins a nova data l’estudi clínic de cribratge massiu en esdeveniments de música previst per aquest mes d’octubre a Barcelona.

En el context actual de segona onada de la COVID-19, els organitzadors d’aquest estudi consideren imprescindible evitar qualsevol situació que pugui contribuir a tensionar innecessàriament el sistema de salut i en solidaritat amb els esforços que es demanen a la ciutadania. En consonància amb els departaments de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya i plenament conscients de la nostra responsabilitat social, han decidit ajornar la seva realització, a l’espera que millori la situació epidemiològica actual.

Els organitzadors de l’estudi mantenen el seu compromís per contribuir a millorar la salut pública en relació amb la pandèmia de la COVID-19, i per trobar solucions eficients i científicament demostrades que puguin garantir la creació d’un ambient segur per a la realització d’esdeveniments relacionats amb l’oci en espais tancats en temps de COVID-19.

L’entrada Ajornat el concert de l’Apolo on s’havia de fer un estudi clínic amb un cribratge massiu ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Beyoncé actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 8 de juny

Beyoncé oferirà un concert el 8 de juny a l’Estadi Olímpic de Barcelona en el marc de la seva gira mundial “Renaissance World Tour“. L’actuació serà l’única que l’artista oferirà al nostre país. El primer concert tindrà lloc el 10 de maig a Estocolm i s’allargarà fins el 27 de setembre a Nova Orleans. Les
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -