18.5 C
Pals
Dijous, 21 octubre 2021
- Publicitat -

“Ajudem-nos”, la campanya per potenciar el consum local, ja té web

Ja s’hi han adherit més de trenta entitats, associacions i gremis professionals de diversos sectors

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Per fer front a la situació d’aturament econòmic causada pel coronavirus, la Diputació de Girona vol impulsar la demarcació de Girona cap a models de creixement més sostenibles, com per exemple l’economia circular, per tal de millorar el benestar humà i l’equitat social.

En aquest sentit, va posar en marxa la campanya “Ajudem-nos! Triem productes i serveis d’aquí” i acaba de crear el web perquè s’hi puguin adherir entitats i associacions. L’objectiu es que empreses, entitats públiques, escoles, famílies i consumidors s’impliquin i s’ajudin mútuament per canviar el model econòmic i de consum actual cap a una economia nova i vinculada al territori. D’aquesta manera ens farem menys vulnerables i més independents i podrem sortir més forts de la situació actual.

Al projecte, ja s’hi han adherit més de trenta entitats, associacions i gremis professionals de diversos sectors com també els cuiners Joan Roca i Pep Nogué. Els productors, empresaris i comerciants que ho desitgin, trobaran al web un enllaç per sumar-s’hi i descobrir les accions que s’estan portant a terme per encaminar-se a models econòmics més sostenibles i competitius.

Finalment, la Diputació fa una crida a tots els sectors implicats perquè se sumin a aquest projecte, comencin a desenvolupar l’ajuda mútua i transmetin aquest missatge mitjançant els seus canals de comunicació. El president, Miquel Noguer, assegura que la Diputació vol ajudar a que el territori nostre estigui desenvolupat econòmicament, generador de llocs de treball, amb benestar i equitat social. “Ajudem-nos, triant productes i serveis d’aquí. Entre tots ho aconseguirem”.

Podeu veure el vídeo de presentació:

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell-Platja d’Aro apuja la taxa de residus

L'ajuntament de Castell-Platja d'Aro aprova les ordenances fiscals pel proper 2022
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -