Moviment de l’Ajuntament de Sant Feliu per evitar que es construeixi a primera línia

L'espai que s'ha salvat del ciment serà una zona verda

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha aprovat una modificació del pla d’ordenació urbanística (POUM) per evitar que es construeixi al turó del port. Per fer-ho, ha traslladat l’edificabilitat d’un espai de 3.200 metres quadrats en una zona més interior, al puig de la Rúpia.

L’ajuntament i la Generalitat s’havien negat a tramitar el pla del turó del port, tot i la insistència de l’empresa promotora, Urbemar, que havia arribat a dur el consistori als jutjats. Amb aquest moviment, l’ajuntament escenifica la pau amb l’empresa. Ho explica l’alcalde Carles Motas.

L’espai que s’ha salvat del ciment serà una zona verda i es construirà un nou tram del camí de ronda.