28.7 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Amor per tot, no hi ha més!

Que vivim en un entorn privilegiat, estem d’acord; que gaudim de les millors ofertes culturals, culinàries i de serveis, ja ho sabem, i ho aprofitem dia a dia amb la il·lusió de que som afortunats. Però, què hi ha del transport públic? El trajecte Girona-Sant Feliu de Guíxols, que per cert, faig cada dia, o ho fas en cotxe, si és com en el meu cas, que entro a treballar ben d’hora, o has de sucumbir a arribar tard i fer un trajecte de mitja hora en quasi dues hores, pagant un preu massa alt, i sense poder tenir un bo de viatge, i tot per sortir d’una dura jornada de treball i esperar qui bus pots agafar si el teu horari no és fix, a l’aventura.

Amb l’amor a tot que es posa en aquesta província, en cada detall, en cada esdeveniment que es prepara…i quin poc amor que s’ha posat en facilitar un dia de treball a tots, els que, com jo, ens hem de desplaçar de de Sant Feliu de Guíxols cap a Girona, ja sigui per feina, per oci o per estudiar!

En aquests dies en què els signes d’amor han omplert els aparadors dels carrers i els anuncis, des d’aquí demano a qui toqui una mica més d’amor en facilitar el transport públic de qualitat i assequible per poder portar un dia a dia millor, perquè amb amor tot és possible.

 

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]

Més àudios