20.8 C
Pals
Dilluns, 29 maig 2023
- Publicitat -

Amplien el passeig del port de Sant Feliu de Guíxols per obrir-se als ciutadans

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La Generalitat ha iniciat les obres per urbanitzar el moll del Fortí del port de Sant Feliu de Guíxols. L’objectiu és donar continuïtat al passeig marítim, eixamplant al màxim la zona de passeig en tota la longitud del moll. Així, pretenen obrir obrir-se als ciutadans de Sant Feliu i els visitants de la ciutat. Les obres iniciades aquesta setmana es preveuen finalitzar al juny, amb un cost de 390.000 euros.

L’actuació ha començat amb les instal·lacions del serveis al moll del Fortí i la millora del cantell d’aquest moll. Els treballs continuaran amb els paviments de la zona que es farà en diferents tipus de paviment per diferenciar l’espai. S’incorporen zones enjardinades i la zona es dota de mobiliari urbà, per tal que l’espai portuari urbanitzat quedi més integrat a la vila.

Ricard Font és el president de Ports de la Generalitat.

També s’està treballant amb la connexió del turó del Fortí amb el Museu del Salvament Marítim. Les obres ordenaran els recorreguts del turó com a espais d’interès arqueològic, històric i paisatgístic per integrar millor el museu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Bona resposta a la donació de sang al CAP de Palamós

La recollida de sang que es va dur a terme dissabte passat al Centre d'Atenció Primària de Palamós va...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -