Aeroport de Girona Costa Brava en una imatge d'arxiu Foto: AENA
Aeroport de Girona Costa Brava en una imatge d'arxiu Foto: AENA

L’empresa de viatges Jet2Holidays i World2Meet preveuen ampliar un 10% les places per a turistes britànics de cara a l’any vinent. L’objectiu és fer-ho amb paquets turístics gràcies als 22 vols setmanals que ja gestiona la companyia aèria des de l’aeroport de Girona. Tots ells provinent d’indrets com Belfast, Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londres, Manchester i Newcastle.

Entre els britànics aquest 2018 s’ha assolit una xifra de 40.000 turistes que han viatjat amb paquets de vacances de Jet2Holidays. L’objectiu de la companyia és, a llarg termini, doblar aquesta xifra i que al 2019 se situï en els 45.000 viatgers. Un repte tenint en compte que Jet2Holidays va aterrar per primera vegada a la Costa Brava l’any 2016. Mesos després, al novembre, el Supermatí de Ràdio Capital va entrevistar Jaume Marín, director de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Al llarg de l’entrevista va destacar l’aposta que estava fent la companyia de viatges per la zona de la Costa Brava. Així ho explicava, Marín al programa informatiu d’aquesta emissora.

Ara per ara, la previsió del touroperador és poder oferir més de 91.200 places a la Costa Brava pel 2019-2020. A les places se li sumarà la novetat que han implementat aquest 2018, anomenat “in resort check-in”. Un sistema que permet que els turistes puguin deixar la maleta a l’hotel i recollir-la al seu aeroport de destí.