20 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Anna Ribera: “Ara el tractament i el procediment és el mateix si algú té grip o covid”

Situació d’estabilitat pel que fa al coronavirus al Baix Empordà. També a l’Hospital de Palamós. Això és el que ens va explicar ahir al Supermatí Anna Ribera, directora assistencial dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

Anna Ribera va explicar que ara la situació és d’estabilitat pel que fa al nombre d’ingressats per coronavirus. Assegura que són pacients amb molta patologia prèvia. 

A part d’aquests pacients, Ribera explica que la majoria de persones passen la covid com un constipat o una grip normal, i que s’acabarà normalitzant del tot. De fet, la directora assistencial explica que ja s’està tractant de la mateixa manera algú amb coronavirus, que algú amb la grip. 

La directora assistencial també va voler recordar que s’ha arribat a aquesta normalització del virus gràcies a les vacunes.Per això Ribera ha segueix insistint amb la importància de vacunar-se encara. Explica que una persona no vacunada no pot saber com li afectarà el virus si es contagia. 

En aquest sentit, Anna Ribera també va recordar que un cop al mes es fan vacunacions sense cita prèvia als CAP. Ara mateix, es posen encara entre 80 i 100 dosis a la setmana.

Normalització també a l’Hospital

La directora assistencial del SSIBE va explicar que ja s’ha pogut recuperar la normalitat a l’Hospital de Palamós, i que ja es fan totes les operacions de quiròfan que en pandèmia s’havien d’ajornar. De fet, assegura que estan millor que mai perquè els quiròfans funcionen al 100%. 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios