20.4 C
Pals
Dimecres, 19 juny 2024
- Publicitat -

Antoni Roviras: “La Gala Pro Baix Ter permetrà que les escoles puguin fer obres de millora als centres”

Aquest 26 de maig torna la Gala Pro Baix Ter, que enguany tornarà a dedicar els seus beneficis a les Associacions de Famílies d’Alumnes dels set centres d’educació infantil i primària del Baix Ter. Al Supermatí de Ràdio Capital n’hem parlat amb el director de l’Espai Ter, Antoni Roviras.

La Gala començarà el diumenge a les 17 h a l’Espai Ter, amb una activitat de portes obertes en què es vendran pomes solidàries que aporta Giropoma. També hi haurà tallers familiars que organitzaran les mateixes AFA. I, a les 18.30 h, començarà l’espectacle Dàmaris Gelabert & The Grow Up Singing Band – La gira dels 25. És l’espectacle de la gira en què Dàmaris Gelabert s’acomiada dels escenaris després de 25 anys de trajectòria. Antoni Roviras assegura que és un espectacle “molt especial”.

A més, com indica el nom de l’espectacle, Dàmaris Gelabert està acompanyadad de la The Grow Up Singing Band. El director de l’Auditori explica que anirà molt més enllà de la música, ja que també hi haurà dansa.

L’objectiu:

Com dèiem a l’inici, l’objectiu d’aquesta quarta edició de la gala és ajudar les escoles del Baix Ter. Ja s’hi van destinar els beneficis de la tercera edició, i ara ho repetiran. Això permetrà, segons Roviras, que cada centre pugui fer obres de millora que consideri necessàries.

Amb tot, Antoni Roviras assegura que estan “molt contents” de poder posar el seu gra de sorra a la societat. “Aquest és el propòsit de l’Espai Ter, retornar part de la inversió en projectes socials”, diu.

La iniciativa solidària Gala Pro Baix Ter va néixer l’any 2021, quan va destinar els diners a les residències de gent gran. Llavors, va permetre finançar part d’un vehicle 100% elèctric i la compra de butaques adaptades. El 2022, els beneficis es van destinar a les ADF Montgrí i el Puig Segalar, i es van invertir en un vehicle de treball i un remolc-bomba amb una capacitat de 3.500 litres d’aigua. La tercera gala (com la quarta) es va destinar a les AFA del Baix Ter.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios