7.4 C
Pals
Dimecres, 6 desembre 2023
- Publicitat -

Ara sí que comença la cursa electoral

Supermatí - opinió
Supermatí - opinió
Ara sí que comença la cursa electoral
/

Comença el ball de noms, apareixen cares conegudes, d’altres de no tan conegudes. Comencen la llista de propostes, comencen els porta a porta, comencen els Espais de discussió. En definitiva, ara si, en un any vista, tenim les eleccions municipals.

La maquinària electoral ara ja podem dir que s’ha posat en marxa al 100%. Motors ben carregats, I comença aquell procés electoral en el qual el nostre veí o veïna, es pot convertir, d’un dia per l’altre en la candidata a dirigir el consistori de la nostra ciutat. Comença aquell procés, que segons l’ideari republicà no hauria de ser res més que un tràmit més dins de les responsabilitats cíviques dels ciutadans.

Més enllà de sigles i de partits, hauria de començar un procés, bonic i engrescador, en el que diferents personalitats de la comarca fan un pas endavant per a millorar les ciutats del nostre estimat Baix Empordà.

Així doncs, ara que comencem, si us plau, recordeu que en definitiva, més enllà de les sigles i dels partits, el que anem a buscar és gestionar i solucionar els problemes de les nostres ciutats.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios