15.2 C
Pals
Divendres, 26 febrer 2021

Arrenca a l’Espai Ter el projecte «Connectats pel Teatre», promogut conjuntament amb l’Escola Guillem de Montgrí

El programa va arrencar formalment el 8 d’octubre amb una connexió telemàtica i durant aquests mesos, els alumnes i professors, amb el suport del coordinador artístic del projecte, l’actor Àlex Brull, han estat treballant continguts a classe.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

Detenen tres joves per destrossar una casa que ocupaven i entrar a robar a la del costat

Els Mossos els relacionen amb un assalt en una casa de colònies de Torroella de Montgrí

El CSIF demanda l’ajuntament de St. Feliu de Guíxols

La Central Sindical Independent i de Funcionaris ha actuat per defensar un funcionari a qui no se li reconeix la tasca de suplència

L’alcalde de Palamós respon als ecologistes: el model actual del camí de ronda és l’únic possible

Es posarà sauló compactat en algun tram del camí i s'ha canviat una petita traça del camí que passava per l'aparcament de la Pineda d'en Gori, que desapareixerà.
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

Aquesta setmana s’han portat a termes les visites presencials a l’Auditori Teatre Espai Ter dels alumnes de 5è de l’escola Guillem de Montgrí que participen en el programa «Connectats pel Teatre». Aquest innovador projecte educatiu i cultural, promogut per Espai Ter i la mateixa escola, en aliança, té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària a tots els secrets del món de teatre. Els vol introduir i ensenyar-los, en primera persona, com funciona, des de dins, un equipament com l’Espai Ter.

Les visites s’han realitzat per grups, de dilluns a dimecres, respectant totes les mesures de seguretat sanitària. Els alumnes han pogut recórrer i trepitjar tots els espais: escenari, platea, amfiteatre, camerinos, magatzem, etc. guiats pel director de l’equipament, Antoni Roviras i el cap de Programació, Marc Roura.

El programa va arrencar formalment el 8 d’octubre amb una connexió telemàtica i durant aquests mesos, els alumnes i professors, amb el suport del coordinador artístic del projecte, l’actor Àlex Brull, han estat treballant continguts a classe.

Un dels apartats importants de Connectats pel teatre és la visita a l’Espai Ter. Per a tots els noi i noies ha estat una veritable sorpresa i oportunitat poder visitar les parts que no veu el públic i que queden amagades rere les bambolines de l’escenari: barres, llums, focus… Així mateix, també se’ls ha explicat la diversitat d’oficis que hi intervenen: tècnics de so, de llum, maquinistes, acomodadors…

La visita els ha permès descobrir i conèixer tot un món necessari per al gaudi de les arts en viu i crear un lligam pel qual el fet d’anar als teatres sigui per ells una activitat quotidiana.

Amb tota aquesta informació i amb el suport del coordinador artístic del projecte, els nois i noies crearan una obra de teatre, oberta al públic, on un dels ingredients més importants és el donar a conèixer al públic tot el que es fa en un teatre.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Detinguts dos joves per robar uns 450 euros forçant set màquines de neteja de cotxes en un taller de Palafrugell

La Policia Local i els Mossos els van poder arrestar gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat

Altres notícies