18 C
Pals
Dijous, 8 maig 2025
- Publicitat -

Arriba el nou disc de La Terrasseta de Preixens

Marc Clapés
Marc Clapéshttp://www.primerafila.cat
Sóc el programador musical de la ràdio i també m'encarrego de presentar la Fórmula Capital, el Fila Indie i la Primera Llista. A part de tot això, sóc el director i creador del portal musical PrimeraFila.cat
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La Terrasseta de Preixens presenta el seu quart disc anomenat Tou (Kasba Music) que ha estat produït i enregistrat per Mark Dasousa a Atòmic Studio (Ondara, Alacant) i que es publicarà aquest divendres 19 de maig.

Tou inclou 10 temes amb 10 estils diferents tots ells aptes des dels més petits de la casa fins al públic adult més exigent. El grup de música de Ponent no deixarà ningú indiferent doncs per primera vegada s’endinsa en el món del pop electrònic gràcies a les mans d’en Mark Dasousa, el guia que porta La Terrasseta per aquest nou camí.

Tou és un estat d’ànim compartit per tothom i engloba des d’aquells dies que sents que ja res més pot sortit pitjor, fins a la celebració exagerada d’un dia de festa major on saps que hi ha ressaca assegurada – descriu Albert Sala, cantant i acordionista de la banda.

Tou barreja ritmes ballables amb lletres quotidianes, sense deixar de banda la ironia i l’esperit crític que caracteritza el grup.  El single “Un cop més” et contagiarà l’ambient festiu de les nits d’estiu on l’endemà són pocs els records que en queden.

- Publicitat -
- Publicitat -
00:28:28

Un mos, un glop: Descobrint la Riquesa i Varietat de la Cuina Marroquina a Catalunya

La cuina marroquina a Catalunya va molt més enllà del couscous. En aquesta entrevista amb quatre experts —Omar Bidaoui Belhaj, Yahya Jamali Bidaoui, Eduard Prats Planagumà i Laia Camós Cristau— descobrim com aquesta gastronomia es fusiona amb la cultura local. Parlen de la importància de les espècies, les diferències regionals, l’ús d’estris tradicionals i la passió per preservar l’autenticitat dels plats. També es destaca l’ús de ceràmica de La Bisbal i la preparació meticulosa dels àpats. Un viatge de sabors que reflecteix una rica convivència cultural entre el Marroc i Catalunya.

Altres notícies