Cala Cap de Mort
Cala Cap de Mort | Imatge de Mi Mundo Viajero

Un grup amb vuit caiaquistes han denunciat aquest diumenge que els han atacat amb pedres entre Sant Feliu de Guíxols i s’Agaró. Concretament, asseguren que els han tirat pedres des del mirador que hi ha a la cala de Cap de Mort, entre les dues poblacions.

Segons ha fet públic Sergi Lucena, un dels caiaquistes, al Diari de Girona, la ruta que feien en aquell moment és un camí que fan “habitualment” i que és la primera vegada que els hi succeeix una cosa així. Normalment, aprofiten l’espai arrecerat i la tranquil·litat de la cala de Cap de Mort per fer una parada i “continuar”.

Tot i això, aquesta vegada els hi han caigut pedres, “unes 10 o 15” com ha publicat el rotatiu gironí. Asseguren que darrere d’una pedra va aparèixer “una persona” i que creuen que és “un acte amb mala intenció” i no pas una bretolada. Malgrat els llançaments de pedra, “ningú va rebre mal” com ha fet públic Lucena.

Un dels problemes que han tingut però és a l’hora de la denúncia, perquè a l’anar-hi tard, els Mossos d’Esquadra ja no van poder fer-hi res. El cos de seguretat els ha explicat que millor haguessin trucat al moment i aleshores haurien enviat una patrulla. Ara però, els Mossos han defensat que estaran més pendents de la zona per evitar nous atacs.