15.3 C
Pals
Dijous, 29 setembre 2022
- Publicitat -

S’afegeixen 3 noves aules de P2 pel curs vinent a Sant Feliu de Guíxols

En total hi haurà vuit aules repartides entre les dues llars d'infants

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols inaugurarà per aquest curs 2022-2023 tres aules més d’infantil de P2. El consistori afirma que hi haurà vuit aules disponibles repartides en les dues llars d’infants acreditades per la Generalitat: tres a Mas Balmanya i cinc més a l’Oreneta.

Així, segons fonts del Diari de Girona, s’han demanat prop de 140 preinscripcions d’alumnes d’infantil 2, però el consistori n’ofereic 160 places. Aquesta acció s’ha dut a terme perquè, en el cas que la matrícula viva que es fa durant el curs fos alta, s’obriria aquesta vuitena aula per donar-hi resoposta.

En declaracions fetes al Diari de Girona, Salvador Calabuig, regidor d’educació del municipi, explica que al municipi hi ha 165 nens i nenes nascuts l’any 2020. Per això, posen a disposició 160 places per a 165 possibles sol·licitants.

Ampliació d’aules i plantilla

L’ajuntament també ha decidit contractar quatre professionals més a través d’un procés de selecció que es va obrir el 27 de juliol. La voluntat des del consistori es poder oferir una educació de qualitat a tots els nivells. Amb aquesta millora, l’ajuntament també aconsegueix ampliar les places de P2 al municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -