13.2 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Avui arrenca el XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

El certamen s'estrena amb l’obra La caiguda dels déus, representada per la companyia Els Carlins de Manresa

Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Avui arrenca el XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. El certamen, coordinat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament guixolenc, comptarà en aquesta ocasió amb un total de deu obres, i s’allargarà previsiblement fins al març de 2021. L’organització s’ha hagut de reinventar per tal de poder portar a terme el concurs amb totes les mesures de seguretat contra la propagació de la COVID-19.

El certamen s’estrena amb l’obra La caiguda dels déus, representada per la companyia Els Carlins de Manresa, que  descriu el declivi i decadència d’una família aristocràtica germànica, propietària d’una indústria siderúrgica. D’altra banda, hi ha planejada una extensa programació:

El 8 de novembre de 2020 actuarà la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà amb l’obra: ‘Aquí no paga ni déu‘ (Companyia que va quedar sense poder actuar el passat mes de març). El 22 de novembre de 2020 la Companyia Teatre del Talión de Lleida representarà ‘La importància de ser Frank’. El dia 6 de desembre de 2020, serà el torn de El Casal de Calaf amb l’obra: ‘El crèdit’, i el 10 de gener de 2021 serà el torn de la Companyia Teiatròlics de Banyoles amb l’obra: ‘Mamaaa!!!’

La programació seguirà el 24 de gener de 2021 amb Companyia Qollunaka de Terrassa amb l’obra: ‘Escac i mat’. El 7 de febrer de 2021 la companyia Amics de les Arts de Terrassa representarà ‘Arrels‘, i el 21 de febrer de 2021 la Companyia Onze al teatre de Sant Quirze del Vallès interpretarà ‘Un joc perillós‘. L’obra ‘Terapèutic’ serà presentada el 7 de març de 2021 per la companyia Centre d’Arbúcies. El concurs acabarà el dia 21 de març del 2021 amb la representació ‘La guerra de troia no es farà’ de la companyia Quatre per Quatre de Granollers amb l’obra de teatre:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Com és la situació COVID ara mateix al Baix Empordà?

Ja hi ha 1.326 persones vacunades amb la tercera dosi
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -