10 C
Pals
Dimarts, 2 març 2021

Avui arrenca el XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

El certamen s'estrena amb l’obra La caiguda dels déus, representada per la companyia Els Carlins de Manresa

El més llegit

VÍDEO: Així circulava el Tren Petit per Palamós i el Baix Empordà, en el 65è aniversari del seu darrer viatge

Aquest final del mes de febrer ha fet 65 anys que el Tren Petit, que unia Palamós amb Girona,...

Passaport de vacunació: què en pensen els hotelers de la Costa Brava?

La Comissió Europea està treballant en la creació d'un passaport “de vacunació”. Aquest certificat serviria per demostrar que una persona s’ha vacunat i, per tant, podria desplaçar-se amb més llibertat.

Sant Feliu de Guíxols tindrà un centre de trail running

Sant Feliu de Guíxols tindrà el seu propi centre de trail running. Així es va decidir a l'últim ple de l'Ajuntament, celebrat aquest passat dijous 25 de febrer. Junts per Catalunya va presentar una moció per a proposar la creació d'un centre de trail running que ha de convertir-se en un element de dinamització de la ciutat.

Set denúncies per tinença i consum de drogues a la via pública en un mes a Palafrugell gràcies a la unitat canina

Intensifiquen el patrullatge diari a les zones on tenen detectat que hi pot haver tràfic d'estupefaents
Temps de lectura: 1 minut
- Publicitat -

Avui arrenca el XVI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. El certamen, coordinat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Ajuntament guixolenc, comptarà en aquesta ocasió amb un total de deu obres, i s’allargarà previsiblement fins al març de 2021. L’organització s’ha hagut de reinventar per tal de poder portar a terme el concurs amb totes les mesures de seguretat contra la propagació de la COVID-19.

El certamen s’estrena amb l’obra La caiguda dels déus, representada per la companyia Els Carlins de Manresa, que  descriu el declivi i decadència d’una família aristocràtica germànica, propietària d’una indústria siderúrgica. D’altra banda, hi ha planejada una extensa programació:

El 8 de novembre de 2020 actuarà la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà amb l’obra: ‘Aquí no paga ni déu‘ (Companyia que va quedar sense poder actuar el passat mes de març). El 22 de novembre de 2020 la Companyia Teatre del Talión de Lleida representarà ‘La importància de ser Frank’. El dia 6 de desembre de 2020, serà el torn de El Casal de Calaf amb l’obra: ‘El crèdit’, i el 10 de gener de 2021 serà el torn de la Companyia Teiatròlics de Banyoles amb l’obra: ‘Mamaaa!!!’

La programació seguirà el 24 de gener de 2021 amb Companyia Qollunaka de Terrassa amb l’obra: ‘Escac i mat’. El 7 de febrer de 2021 la companyia Amics de les Arts de Terrassa representarà ‘Arrels‘, i el 21 de febrer de 2021 la Companyia Onze al teatre de Sant Quirze del Vallès interpretarà ‘Un joc perillós‘. L’obra ‘Terapèutic’ serà presentada el 7 de març de 2021 per la companyia Centre d’Arbúcies. El concurs acabarà el dia 21 de març del 2021 amb la representació ‘La guerra de troia no es farà’ de la companyia Quatre per Quatre de Granollers amb l’obra de teatre:

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Passaport de vacunació: què en pensen els hotelers de la Costa Brava?

La Comissió Europea està treballant en la creació d'un passaport “de vacunació”. Aquest certificat serviria per demostrar que una persona s’ha vacunat i, per tant, podria desplaçar-se amb més llibertat.

Altres notícies