13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Avui comencen les Trobades de Música Mediterrània a Torroella

Estan organitzades pel Museu de la Mediterrània, i porten com a títol Mediterrània amb veu de dóna. Les activitats tindran lloc de l’11 al 14 d’abril a Torroella de Montgrí

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Avui comencen les Trobades de Música Mediterrània a Torroella. Estan organitzades pel Museu de la Mediterrània, i porten com a títol Mediterrània amb veu de dóna. Les activitats tindran lloc fins al 14 d’abril a Torroella de Montgrí.

Les trobades d’enguany volen reivindicar les veus femenines de la Mediterrània i posar en valor el rol femení en la transmissió de la cultura popular. De la mateixa manera les diverses activitats que es duran a terme facilitaran la descoberta de repertoris ocults i de la riquesa i qualitat de les propostes actuals protagonitzades per dones.

Mireia Mena, directora artística de les Trobades de Música Mediterrània d’enguany, explica així la programació a Ràdio Capital:

Les trobades 2018 creixen en activitats i dies, tot mantenint la singularitat de les píndoles formatives amb tallers de cançó, dansa i instrument, i les propostes obertes i gratuïtes per a tots els públics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -