25.7 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Bad Gyal incendia el Porta Ferrada

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La cantautora catalana de Dancehall Alba Farelo, sota el nom artístic de Bad Gyal, va cautivar ahir a la nit el jovent català, reportant-se a la zona del Guíxols Arena i aconseguint un sold out.

El concert va iniciar amb tota la potència rítmica de “Pussy”, single del nou EP llançat per l’artista al març d’aquest any i que ha aconseguit molt bona rebuda entre la crítica i els fans.

Una de les característiques principals dels concerts de Bad Gyal és l’espectacle i la celebració, tal com va exclamar la cantant en mig del concert: “Cada concierto es una celebración y disfrutamos con lo que hacemos, porque esto es una fiesta!”. I certament va ser una festa, amb llums, color, purpurina, bombes de fum, imatges a les pantalles dels laterals de l’escenari, xampany i fins i tot una hookah.

Però el que més van destacar van ser les coreografies desinhibides i energètiques realitzades per l’artista i les ballarines acompanyants, les akabadancers, qui la cantant ja ha mencionat en diverses ocasions que són la clau de l’èxit pels seus espectacles.

Imatge de Paula Brines

En un concert amb tants salts i piruetes costava no moure el cul de la cadira i és que tot el públic volia afegir-se a la festa que havia creat dalt l’escenari la cantant del Maresme. L’audiència apassionada va cantar a ple pulmó els hits de la discografia de la Badgyal, amb cançons tan emblemàtiques com “Candela“, “Hookah”, “Open the Door“, “Judas”, “Aprendiendo el sexo“, “Pai”, “Mercadona“, “Blink”, “44“, “Gasto”, “Santa Maria” i “Internationally”.

Tot i que el concert va estar regit per una energia encomanadissa, el punt àlgid de la nit va ser cap al final, quan la el públic, que es va quedar amb ganes de més, va reclamar més, i Bad Gyal, sense decebre, va servir com a plat fort final “Fiebre”, l’himne i cançó més icònica de la cantant.

bad gyal
Imatge de Paula Brines

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Controlat l’incendi de Castell d’Aro

Durant la nit s'hi quedaran quatre camions d'aigua i un vehicle lleuger per seguir-lo controlant
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -