Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Badosa no pot revalidar el títol d’Indian Wells

La grega Maria Sakkari li va barrar el pas a la final amb un joc ràpid i contundent

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

La de Begur, que havia tingut un camí il·lusionant fins a semifinals fent grans partits, va caure en aquesta penúltima ronda contra la grega Maria Sakkari.

Badosa, que era la vigent campiona del torneig, intentava ser la segona tennista que guanyés Indian Wells de manera consecutiva. La fita va ser aconseguida per la mítica Martina Navratilova a principis dels anys 90.

Però Sakkari li va barrar el pas a la final amb un joc ràpid i contundent. La grega va perdre després la final contra la polonesa Swiatek.

Sense pràcticament temps, la begurenca debutarà aquesta mateixa setmana al campionat de Miami. Amb el resultat a Indian Wells, ha pujat fins a la sisena posició del rànquing mundial, i espera poder fer un bon paper en aquest altre Masters 1000 nordamericà.

Fila Indie 3×27 – 24 abril 2024

TRACKLIST MILEY CYRUS, ELTON JOHN I MÉS – NOTHING ELSE MATTERS QUEENS OF THE STONE AGE – THE EVIL HAS LANDED BON...