11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Balanç positiu dels Concerts d’Aro

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’onzena edició de Concerts d’Aro ha comportat realitzar un important salt. El dijous 24 de maig a l’auditori Miquel Martí es va presentar el Festival de piano, cambra i cant 2018 amb un concert a càrrec del violoncel·lista Pau Codina. Seguidament, el 6 de juny Concerts d’Aro es va sumar a la celebració del desè aniversari de l’Escola Municipal de Música de Santa Cristina d’Aro amb el concert de l’orquestra, cor i ensemble de la Universitat de Portsmouth (UK).

Al 12 d’agost, Concerts d’Aro va començar amb la programació pròpiament dita amb la conferència del divulgador musical català Joan Vives, el qual va desvetllar les virtuts i els secrets C. Debussy. Una setmana més tard, el divendres 17, Rafael Aguirre, considerat un dels millors guitarristes del món i Nadèche Rochart, al violoncel, van emocionar al públic amb un programa aplaudit arreu del món però primícia de tot l’estat espanyol.

Seguidament, José Menor, conegut pel seu èxit mundial interpretant “Goyescas” va protagonitzar un recital de piano espiritual i transcendent. El Trio Rodin va tornar a Santa Cristina després de l’aclamació per part del públic que va tenir al 2016 amb un programa que va viatjar des del classicisme a la música contemporània. El passat 3 de setembre el Quartet Catalinka va tancar el Festival de piano, cambra i cant 2018 amb un concert a cappella de música ortdoxa i cançons populars eslaves i catalanes.

Socías admet que enguany l’organització ha fet un salt desmesurat en el nombre de concerts tot i que ha rebut una molt bona resposta per part del públic. El director artístic de Concerts d’Aro ressalta també que tots els artistes “s’han enamorat dels concerts, de la qualitat acústica de l’església d’estil romànic de Santa Cristina”,… perquè són unes vetllades de petit format amb un públic molt atent a les seves virtuts musicals.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Guia Repsol 2024 reconeix amb un Sol el restaurant SAÓ by Vicenç Fajardo

Han estat 12 restaurants a Catalunya, entre els quals el SAÓ de Vicenç Fajardo, els que han obtingut un Sol de la Guia Repsol per primer cop.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -